måndag 16 mars 2009

Soffan såld

Ikväll har vi sålt soffan som vi hade i Hugos rum så nu är både bord och soffa borta. Därmed finns det plats för lite barnmöbler och annat skoj som man vill ha på sitt rum när man är liten. Visst, soffan har varit praktisk de nätter Hugo vaknat och ska ha mat men den har inte varit speciellt rolig för honom, därför blir det nog bättre med lite förändring. Imorgon ska vi troligtvis till Ikea och titta på en hylla, ett bord och några stolar till honom. Sen finns det också en spegel och lite annat småplock som ska inhandlas innan helvetet med all montering drar igång. Det är just det som är det värsta med Ikea-prylar att man måste montera allt till förbannelse. Klarar man sig med mindre än 100 olika delar som ska skruvas, limmas eller vad det nu kan vara får man vara nöjd.

Hugo mådde lite dåligt ikväll och kräktes efter han ätit kvällsmat. I övrigt verkar han pigg och glad så jag tror inte det är någon större fara. Hoppas bara han sover hela natten så vi slipper vakna var och varannan timme.

Nu fortsätter snart programmet "Ballar av stål" på Kanal5, är just nu reklampaus. Programmet är helt sjukt och går ut på att provocera folk till bristningsgränsen, ska bli kul att se om någon åker på stryk i kvällens avsnitt.

Tjipp så hörs vi snart igen!

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar