lördag 7 mars 2009

Lång utflykt

Vilken dag! Klockan tolv gick vi till bussen för att åka till Mayvy och Harry (Joakims faster med sambo) i Tumba. Vid halv två var vi där. Och vad nära pendeln det är! Jag skrev ju nästa alla mina tentor på Tumba Gymnasium, när jag pluggade ekonomi på Södertörns högskola, men lade aldrig märke till att det var ett villaområde bakom. I vilket fall som helst var det ett väldigt trevligt hus. Geron och Maggan var där (Hugos farfar och hans fru), totalt ledbrutna efter gårdagens flytt.

Hugo var gnällig även idag. När Maggan busade med honom som mest drog han lite på mungiporna, men det var inte mycket...
Tacos uppskattade han dock. Jag med!
Sen klockan tio i sex gick vi därifrån och var hemma tio över åtta!!! Gissa om resan hem var kul? Det var nån olycka på sträckan centralen-Sundbyberg. Då fick jag den briljanta idén att ta tunnelbanan till Vällingby och sen buss därifrån. Det gör jag aldrig om! Det är sjukt många stationer till Vällingby.

Nu sitter jag här, jättetrött. Det blev en timmes egentid idag :( för nu är det nog dags att sova. Vi gick ju upp kvart över sex imorse :) God natt!

/C

1 kommentar:

  1. Shit vad jobbigt det måste ha varit.. vad mysigt Hugo ser ut att ha det i alla fall :) Hoppas det går bra när ni ska iväg på spa. Är riktigt avundsjuk! kramkram

    SvaraRadera