måndag 30 mars 2009

Födelsedag, tårta och besök

Helgen har varit hektisk med besök och födelsedagsfirande bland annat. Hugo fyllde 1 år i fredags, känns som tiden bara flugit fram senaste året. Redan i fredags fick vi besök av Pappa och Maggan från Karlskoga. Vi åt och tittade på finalen av Let's dance innan vi slocknade i hyfsad tid.

Lördag morgon gjorde vi oss i ordning och åkte till Stinsen i Sollentuna, en stor inomhusgalleria så det blev en hel del shopping. Carro har handlat ny garderob lagom tills hon ska börja jobba, själv ägnade jag mig åt inköp av barnkläder till Hugo. Ulrika med familj slöt upp vid Stinsen och följde sedan med oss hem dit också Mayvy kom så vi var fullt hus i lördags kväll runt middagsbordet. Provade att göra rostbiff för första gången, ni vet i sådant där format man köper den i butik och har som kallskuret. Blev faktiskt riktigt gott om ni frågar mig och det kan definitivt bli fler gånger, väldigt enkelt och väldigt gott. Kvällen avslutades sedan framför TV:n där Sverige lyckades knipa en välbehövlig poäng i VM-kvalet mot Portugal, hoppas verkligen de lyckas ta sig vidare.

Igår var det så dags för firande av Hugo med tårta och presenter. Samma besättning som i lördags samt Harry som kommit hem från helgens kryssning till Riga. Hugo fick väldigt många fina presenter, däribland en trehjuling, kläder, böcker, spelande leksaker, bilar och en del annat. Hugo hälsar och tackar så mycket, sänder även ett tack till Kim, Leona och Eddie samt familjen Söderqvist i Karlskoga för de fina presenterna. När stora tjocka släkten åkt hem kom grannen Norah med familj på besök, det blev mer presenter och tårta varpå vi flyttade upp i Hugos rum för lite lek. Helgen avslutades med att både Caroline och jag somnade framför filmen "Gran Torino" med Clintan. Vi får väl göra ett nytt försök ikväll.

Bilder från helgen kommer lite senare, har inte hunnit gå igenom dem ännu.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar