fredag 13 mars 2009

Fin fredag

Det har varit en mycket bra dag hittills. Jag hann städa huset på de två timmar Hugo sov på förmiddagen. Det är mycket bättre än att ha en arg Hugo som står och skriker i spjälsängen :) Efter lunch stack vi till IKEA i det härliga vårvädret. Väl där tänkte jag återigen på hur grymt imponerad jag är av IKEA. Sedan vi fick barn har jag ju insett storheten, dvs det runtom IKEA som är så fantastiskt. Exempelvis står det lekpelare överallt som är anpassat för barn i olika åldrar, så att man kan titta på det man vill i fred. Dessutom kan en hel barnfamilj äta för 100 kr om de vill! De säljer barnmatsburkar och har man glömt blöjor får man det gratis! Nog om det. Hugo gillar att vara där, jag med :) och vi får se vad det blir för grejer till hans rum. Inget bestämt än..

När vi hade varit hemma i fem minuter kom min granne Frida över med en STOR låda med godis och några tidningar. Jag nästan skäms, speciellt eftersom hon har varit sjuk i en vecka. Jag får nog hitta på något för att återgälda detta :)

Nu sover Hugo och middagen är serverad. Pommes, lövbiff och bea, en riktig klassiker. Ska bli så gott!

/C

2 kommentarer:

  1. Ojoj, den där lådan såg inte helt äcklig ut :) Men för min del får det vara slut med godis på ett tag, måste tänka på att det är beach-säsong snart :) kram

    SvaraRadera
  2. Några stycken per dag gör väl inget :) Jag har åtminstone slutat äta kakor som chips. Det tycker jag är bra! Kram

    SvaraRadera