torsdag 12 mars 2009

Bordet sålt

Igår sålde vi bordet så nu finns det lite mer space i Hugos rum. Återstår att sälja soffan men där är det just nu stiltje, de som var intresserade har dragit sig ur verkar det som. Vet inte hur jag annars ska tolka tystnaden från de som kontaktade mig.

Blev ingen resebokning igår, känns inte helt 100 hur vi ska göra ännu. Visst är det skönt att komma till solen en vecka så Hugo får bada hela dagarna som han gillar så mycket. Men samtidigt är det rejält dyrt och resa+mat skulle säkerligen landa på upp emot 20.000kr vilket är väl saftigt. Fattar inte att det blivit så dyrt att åka till Grekland, var ju relativt billigt när det begav sig på 90-talet. Resan vi tittat på kostar 11.500kr för oss tre, sedan tillkommer matkostnader och det är där jag tror det drar iväg. Lunch för Carro och mig skulle säkerligen landa på ca €20 totalt, dvs 230kr med dagens valutakurs. Sen middagen som garanterat ryker på det dubbla med mat och dryck, då är det upp emot 500kr per dag för den. Summa sumarum ca 700kr per dag för käk vilket ger nästan 5.000kr på en vecka. Då är vi redan uppe i 16.500 kr med resan. Sen tillkommer lite krafs såsom resa till och från Arlanda, utflykt, dryck med mera....landar nog som sagt på 20.000kr när det är dags att summera. Å andra sidan har vi inga alternativ just nu så det lutar väl åt att man får öppna plånboken och ta smällen......

I övrigt närmar det sig helg igen. Carro och jag ska till Hasseludden på lördag och Hugo ska ha barnvakt för första gången. Han ska vara hemma hos Mayvy och Harry så de lär få fullt upp i helgen. Samtidigt blir det skönt för oss att komma iväg och koppla av en stund i de sköna baden på Yasuragi http://www.yasuragi.se/.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar