torsdag 26 mars 2009

Semester bokad

Äntligen!!! Nu är en del av sommarens semester bokad, nämligen resan utomlands. Vi har suttit kväll ut och kväll in och letat efter något som passar och äntligen tror jag vi hittat rätt. Det blir en tripp till Kreta och Platanias den 7/7, vi stannar där en vecka. Hotellet vi bokat ligger mitt på stranden med promenadavstånd till Platanias centrum så det blir nog perfekt!

Här är en länk till hotellet http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?HotelId=40582&marketUnit=VS

Annars är det full fart på jobbet för min del, det är bara 3 arbetsdagar kvar nu. På tisdag nästa vecka gör jag min sista dag och sen ska jag vara hemma med Hugo i 4,5 månader vilket ska bli underbart skönt och väldigt roligt. Känner verkligen att jag vill spendera mer tid med det lilla yrvädret där hemma.

Imorgon är det den 27/3 vilket innebär att Hugo fyller 1 år. Första födelsedagen är alltid lite speciell och det kommer besök från Karlskoga i helgen. Hugos farfar och hans fru Maggan kommer till oss redan imorgon medan Hugos faster med familj kommer förbi på lördag. Sen på söndag är tanken att vi ska ha lite födelsedagsfika när vi alla är på plats och då kommer även Mayvy och Harry på besök. Det blir med andra ord full rulle i helgen vilket är kul!

Har inte hunnit med fotandet på slutet men det ska bli bättring på den fronten snart. Har lovat Philip lite smakprov från det nya objektivet inom kort.

//J

1 kommentar:

  1. Det ser ju superbra ut, nära till stranden och allt, och en liten pool som Hugo kan härja runt i, det blir perfekt :) Skönt att ni har det fixat nu, så ni kan tänka på annat istället för resor ett tag :)

    SvaraRadera