söndag 22 februari 2009

Snöoväder

Vaknade upp i morse och tittade ut genom fönstret där jag möttes av ett rejält snötäcke och pågående snöoväder. Vi som hade tänkte vara ute en stund idag men det blir nog inte så. Istället får vi hitta på något annat, finns en hel del att pyssla med här hemma till exempel. Vad som skulle behövas just nu är en grind till trappan där uppe så Hugo kan röja runt utan att vi är honom hack i häl hela tiden. Har dock ett litet problem att trappräcket sitter aningen lågt vilket gör att en grind inte riktigt får plats. Antar att jag får flytta upp räcket lite och sedan sätta dit en grind.

Igår kväll pratade vi vidare om semesterplanerna. Vi har ännu inte bestämt något men planen är att vara hemifrån minst 2 veckor, antingen i Sverige eller utomlands. Finns fördelar med båda alternativen där t ex utlandet är mer solsäkert medan Sverige är mer praktiskt. Vi får väl se vad det blir, är själv sugen på att hyra någon stuga/hus antingen på Västkusten eller kanske Gotland. Det vi inte riktigt är på det klara med är hur det kommer bli nu när Hugo är med. Blir vi fast i stugan/huset varje kväll för att han ska sova? Kan han följa med ut på promenader/restauranger på kvällen och ligga i vagnen? Hur ska det gå om han inte har någon kompis att leka med osv....?

Nåja vi får väl se vad som händer. Kanske hittar vi någon att åka tillsammans med vilket skulle vara trevligt.

Nu ska vi ut i snöstormen i alla fall, åtminstone de få metrarna det är till bilen. Sen ska vi till Babyproffsen som öppnat en ny butik i Barkarby. Ikväll sen blir det hembakad pizza, en väldigt underskattad maträtt. Det finns dock ett aber, nämligen tillverkning, knådning och utkavling av deg. Brukar överlåta just den delen till C, brukar vara bäst för husfriden.

Lev väl så hörs vi snart igen.

//J

2 kommentarer:

  1. Alltid svårt med grillar, den som ni har verkar vettig dock så tror jag den är på tok för stor, hade velat ha en sådan fast i ett mindre format :) Blir väl lite lättare när man väl flyttat in samt ser grillarna i verkligheten

    SvaraRadera
  2. Jo den är alldeles för stor för en balkong, är ett riktigt schabrak vi har :). Du får som sagt kika på lite mindre varianter och fortsätta drömma om den där riktigt stora grillen några år till ;-)

    SvaraRadera