fredag 13 februari 2009

Muffi

Veckan som gått har vi varit på öppna förskolan, gungat och lekt precis som vanligt. Det som inte är som vanligt är att jag gett mig sjutton på att ta körtkort och struntar i att jag är rädd.
Jag har börjat på en trafikskola som heter Muffis. Och Muffi är en väldigt svensk afrikan som ska lära mig att köra bil. Och det gick väldigt bra igår. Så bra att jag bara behöver ta 10 lektioner istället för 20! Det finns två anledningar till att jag inte är rädd nu. Dels dubbelkommandot, men sen är jag alldeles för trött för att orka bry mig om att jag är rädd. Jag går upp minst en gång i halvtimmen pga Hugos gråt..På dagarna är jag som en zombie som ska försöka ta hand om en trotsig bebis, ett hus och försöka förstå mig på hur sjutton man bokför alla typer värdepapper. Köra bil är inga problem! Får väl se hur det går..

Nu kommer Hugo som vägrar att äta och ska vara vaken i natt. Livet som mamma är underbart!

3 kommentarer:

 1. Det gick att misslyckas :) Och vi gjorde det, det spack i avdelning 6. Vi hade 1,7,9 bara... Hade inte tillräckligt med hästar där Kändes som i alla andra lopp hade vi alla hästar.. Så lite tråkigt att man inte fick första 7:an.

  Som en parantes kan jag väl nämna att Solveig också hade 6 rätt på sin 50kr Harry som hon fick av ATG.

  Men det var bra tips, fast jag misslyckades, kändes som man kom in lite i matchen. Och hade det inte varit ett tunga favoritvinster i avd 4,5,7 hade vi kunnat plocka ut miljonerna :)

  SvaraRadera
 2. Aj då det var ju synd att det inte blev 7 rätt. Nåja, bara att ta nya tag på lördag då det dessutom är dubbel jackpot!

  SvaraRadera
 3. You go girl! Snart har du körkort! Hurra för dej! Jag är så stolt. KRAM/Alexandra

  SvaraRadera