tisdag 10 februari 2009

Hugo lite småkrasslig

Hugo blev lite småkraslig efter att vi varit i badhuset i söndags. Han hade lite feber igår och vägrade äta samtidigt som han skrek så det lät över halva Järfälla. Fanns inget annat att göra än låta honom sova och krya på sig. Dessvärre sover han inte klockrent heller utan vaknar varje natt till Carros förtret som måste kliva upp och ge honom mat. Själv slipper jag visserligen gå upp men vaknar ändå vilket gör att jag inte är helt pigg när det är dags att bege sig till jobbet.

Som tur är verkade Hugo lite bättre i morse och satte igång och pratade direkt han hade vaknat. Det mest sagda ordet är fortfarande "titta" men även ord som "du" börjar användas. Sedan har vi det gulligaste av allt, när han härmar kossan och säger "mmmmuuuuu". Ni kan se det i inlägget med filmerna nedan.

Har funderat lite mer över kommande inköp och kommit fram till att vi behöver en ny dator framför en extern blixt till kameran. Så nu börjar planeringen med vilka komponenter datorn ska vara bestyckad med, sedan blir det att bygga ihop den på egen hand!

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar