söndag 22 februari 2009

Hamburgare, pizza, snöskottning och en grind

Ja det är väl i korta ord vad som hänt idag. I matväg har vi varit riktigt onyttiga, det får man när det är pissväder och långt till strandsäsongen. Blev en hemmagjord burgare till lunch och hemmagjord pizza till middag, VM i skräpmat har börjat.....

Blev en sväng med snöskyffeln också, har som sagt kommit en rejäl mängd snö idag. Skulle tippa på att det kommit ett par decimeter sedan imorse. Det trista är att det är plusgrader vilket troligtvis gör att det blir slask redan imorgon.

Hugo har varit extremt härjig men samtidigt klängig idag. Så fort man släpper ner honom kommer han krypande och klänger sig upp längs benen. Sen om man låter honom vara ensam skriker han oavbrutet, exempelvis idag när C skulle övningsköra och jag var tvungen att sitta fram bredvid henne. Då blev stackars Hugo ensam i baksätet vilket resulterade i att han satt och skrek hela vägen. Inte så kul för C som är nog stressad som det är med körningen, det gick dock gallant och hon gör framsteg varje gång.

Vi har även införskaffat en grind till övervåningen så Hugo inte riskerar fara nerför trappen. Blev en "rullgardinsvariant", en sån där man drar in och ut. Ganska smidig då den inte tar upp alltför stor plats när den är inrullad. Återstår att se vad Hugo tycker om det nya hindret, han var lite för trött nu för att ens orka titta åt grinden.

Nu blir det några timmar framför dumburken innan det är dags att avsluta den här veckan. Nya tag imorgon och endast 5 veckor kvar till pappaledigheten :)

Avslutningsvis var det extra roligt med skidorna idag. Anders Södergren lyckades knipa en silvermedalj på skid-VM vilket han inte lyckats med tidigare vad jag vet. Han brukar alltid vara med där framme men när spurten ska dras upp blir han allt som oftast hjälplöst efter. Idag var det andra bullar och Anders knäckte samtliga förutom en överlägsen norrman. Grattis och se nu till att knipa guldet på femmilen!!

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar