lördag 28 februari 2009

Ska det bli guld?

Det är det jag sitter och hoppas på här framför TV:n just nu. Det är damernas tremil i skid-VM och sveriges största hopp är Charlotte Kalla. Hoppas verkligen hon tvålar dit de andra så vi får ett guld, vi behöver det efter alla dessa år med misär i skidspåren.

Carro är och klipper sig så Hugo gör mig sällskap. Han avger en hel del skrik och läten, nästan så man skulle kunna tro han har bildat hejaklack. Frågar man honom har nog skriken en helt annan innebörd, svårt att tyda vad han vill alla gånger.

Vi skulle haft besök ikväll av Hugos kompis Alvin med familj men nu har familjen insjuknat så det är tyvärr inställt. Antar att det blir lugnt istället med TV:n inställd på melodifestivalen. Tydligen skulle något dansband vara med ikväll.....var är festivalen på väg? Har aldrig riktigt varit min grej med melodifestivalen men inte hör väl dansband hemma där?

Fredrik och Jenny, några vänner till oss, fick barn tidigare i veckan. Stort grattis!!! Vi ska eventuellt dit imorgon och titta på det lilla underverket som kommit till världen. Alltid roligt med små bebisar och samtidigt blir man påmind om hur stor Hugo blivit, allt har gått så snabbt. Det känns overkligt att han varit så liten och när man håller en bebis känns det väldigt ovant, nästan som de ska gå sönder.

Nu ska jag slänga in en rad på V75, vill ju inte missa chansen att bli miljonär.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar