söndag 22 februari 2009

Fest, fika och bilder

Det är natt mellan lördag och söndag och hela grannskapet ligger öde. Egentligen borde jag väl också sova men det finns inte riktigt tid till det än. Har ju fortfarande inte publicerat några bilder denna vecka och jag kände att det verkligen var dags för det nu. Blir med anledning av det ett ganska långt inlägg med många bilder.

Först några rader om vad som hänt i helgen. Igår var vi i Solna hemma hos Daniel och Susanna i deras nya lägenhet, grymt snygg! Susanna fyllde år och det firades med en mycket trevlig fest och en massa roliga människor. Vi hade riktigt kul och Hugo passade på att sova bort hela festen i sin resesäng strategiskt placerad i sovrummet. Det blev ganska sent och en hel del gott att dricka vilket gjorde att vi var rätt sega idag, speciellt jag själv. Det hindrade dock inte att vi hälsade på hos Vincent och hans familj för en fika. Vincent är Hugos kompis och bor bara några hus bort. Det är nog det allra bästa med att bo som vi gör att det finns så många barnfamiljer i området, då finns det förhoppningsvis också en massa kompisar för Hugo. Det märks tydligt på honom när han träffar andra barn hur roligt han tycker att det är. Kvällen har vi ägnat framför TV'n där det bjöds på Melodifestival från Leksand. Är väl måttligt roande men får duga som underhållning en lugn lördagkväll.

Nu till några bilder. Har plockat ihop en blandad kompott från förra helgen och även några från idag.

Förra helgen var vi som jag tidigare skrivit om ute på en underbar promenad på Mälaren. Det var strålande sol och riktigt härligt ute. Här är en bild på Hugo och mig ute på isen.
Sen busade Hugo och Mamma vilket ledde till härliga skratt.
De är så fina tillsammans mina älsklingar
Härlig vy över Mälaren i vinterskrud
Vi passade också på att ta en fika i slalomklubbens café
Sen hem för att sitta en stund på pottan
Senare på kvällen var Jessica och Johannes på besök....vi käkade...
...och spelade lite spel bland annat
Denna bild är från idag när Hugo tittar på Keno. Han gillar det av någon anledning, kanske är det den roliga gotländska dialekten som fångar hans uppmärksamhet?
Något fundersam över dagens Kenorad....
Sen var det dags att fixa lite käk, grillat stod på menyn.
Fläskkarré, pommes och Café de Paris sås....enkelt och underbart gott.
Det var också en mycket stor dag för Hugo. Dagen då han fick äta grillat för första gången, inte en dag för sent.
Han smaskade och åt ordentligt. Ser lovande ut inför stundande grillsäsong.
Inga planer än för morgondagen, vi får se vad som händer. Nu är det i alla fall dags för några timmars välbehövlig sömn.
God natt!
//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar