måndag 16 februari 2009

Måndag igen

Sitter på jobbet lite halvtrött efter helgen som gått. Det har varit full fart som vanligt nu för tiden. Hugo vägrar sova normalt vilket gör att vi vaknar varje natt, påfrestande när man ska upp tidigt dagen efter.

Vi hade besök i lördags av Jessica och Johannes, vi käkade spelade spel och hade trevligt tillsammans. Framför allt spelandet ledde till en hel del skratt där man skulle anta utmaningar av olika slag. Återkommer till det i senare inlägg, det finns nämligen bildbevis (som säger mer än 1000 ord). Sedan stannade de över natten och åkte hem igår förmiddag.

Jag, Caroline och Hugo var ute och övningskörde i lördags. Blev en sväng till Görvälns naturreservat där vi tog en paus från körandet och gick ut och promenerade i solskenet. Vi hamnade på Mälarens is där flertalet ägnade sig åt långfärdsskridskor, vi fick dock nöja oss med kängor och barnvagn. Blev även en hel del fotande under promenaden, återkommer med de bilderna förhoppningsvis i kväll.

I övrigt har nedräkningen börjat, är nu bara 6 veckor kvar tills jag ska vara hemma med Hugo på heltid. Ska bli underbart härligt att få spendera lite mer tid med det lilla yrvädret. Timingen med vår/sommar är perfekt så vi kan vara ute hela dagarna, även under lunchen då grillen ska nyttjas :-). Det värsta är allt jag ska ha klart på jobbet innan jag går hem på ledighet, måste nog hugga tag i det nu.......

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar