onsdag 24 juni 2009

Varmt som bara den

Det har verkligen varit varmt senaste dagarna och det ska tydligen fortsätta veckan ut. Ska väl inte klaga för det är ju det här man väntat och längtat efter hela vintern. Hugo och jag åkte ut till Görväln i morse som är ett naturreservat några kilometer härifrån. Där tog vi en promenad längs Mälarens strand och bara tog det lugnt. Efter det blev det en sväng till Bauhaus för att köpa en stickpropp och sen blev det även lite shopping i Outleten här i Barkarby.

Stickproppen behövdes för att reparera sladden på dammsugaren. Den har blivit glapp och det är smått irriterande när den inte fungerar som den ska. Nu efter bytet fungerar den som den ska igen så vi slipper köpa en ny. Handlade även ett par shorts och lite underkläder idag. Är stora reor överallt så det är bara att passa på att fynda. Shortsen var nedsatta 70% vilket inte är fy skam.

Väl hemma blev det lunch följt av Hugos dagliga tupplur. Därefter tog vi en promenad till Handlar'n för att hämta ut en nätverksdisk som jag beställt. För er som inte vet vad det är så är det en hårddisk som sitter på nätverket här hemma vilket gör att vi kommer åt alla filer på den från samtliga datorer. Mycket smidigt, framförallt när det ska visas bilder som tidigare varit låst till datorn på övervåningen. Har inte satt upp den än men får väl sätta mig vid tillfälle och konfigurera upp allt så det blir som jag vill ha det.

I övrigt har det käkats sill och potatis, druckits en öl i värmen, snackats en hel del med grannarna samtidigt som Hugo lekt med barnen i området, köpts glass från glassbilen mm......allt sånt där man ska göra när man lever radhusliv med småbarn :).

Imorgon blir det en sväng till Mayvy i Tumba och sen måste jag handla hem lite kött. På fredag kommer nämligen några kompisar från jobbet på grillunch.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar