måndag 1 juni 2009

Måndag - igen

Så var det måndag igen och en av årets absolut roligaste helger för min del har passerat. Vi var på Solvalla både lördag och söndag och det var som vanligt strålande sol. Det var nästan så att det var för varmt och när jag tittade på termotetern igår eftermiddag så visade den 30 grader.

Själva Elitloppet vanns av en av sveriges absolut bästa tränare och kuskar - Kung Åke (Åke Svanstedt). Tillsammans med Torvald Palema satte de hela världseliten på plats och jublet var enormt när de hyllades av drygt 30.000 åskådare på Solvalla. Det var väl inget av de bästa elitloppen jag sett men helt klart godkänt. Det har inte bara varit trav i helgen för min del utan även festande tillsammans med kompisar och nu är jag faktiskt ganska matt och lite trött.

Hugo börjar piggna till men är fortfarande lite snuvig. Jag har passat på att måla klart de sista bitarna till staketet så nu är det bara montering kvar. Förhoppningsvis får jag upp allting den här veckan. Känns helt underbart att veta att det inte ska målas något mer, har verkligen varit jobbigt att måla de ca 200 bitarna tre gånger om.

Återkommer lite senare med bilder på både framsidan och baksidan när allt är klart.

På fredag kommer mamma och Lennart på besök. Det vankas konsert på Stockholms Stadion.....

//J

2 kommentarer:

  1. Det framgick inte om du vann några stålars? :) Men ni fick ju en fin elitelopps helg, kan inte bli mycket bättre.

    Själv prickade vi 5 rätt i Lördags och 7 i söndags. Så vi gick väl +-0 :)

    SvaraRadera
  2. Tyvärr ingen vinst denna gången heller, bara att ta nya tag nästa år igen.

    SvaraRadera