tisdag 9 juni 2009

Hysteri

Satte ut en annons på blocket kl 11.04 idag där jag önskade skänka de skärmväggar som tidigare satt runt vår uteplats.

Döm om min förvåning när det började ringa något helt hysteriskt. På 8 minuter hade det ringt inte mindre än 12-15 samtal. Folk var som galna och jag var tvungen att plocka bort annonsen omedelbart. Vad är det som gör att folk blir så ivriga så fort något är gratis? Kan man skänka vad som helst och folk hör av sig?

Vad tror ni t ex om följande annons, skulle det funka?

Kycklingkadaver bortskänkes.

Två stycken kycklingkadaver efter gårdagens middag bortskänkes. Perfekta att koka buljong eller soppa på. Finns för avhämtning i Järfälla. Först till kvarn...


Skulle inte bli förvånad om någon ringde på den annonsen också.

//J

3 kommentarer:

 1. De där grejorna var ju helt okej, även om folk är som galna efter gratis grejor är jag inte helt förvånad att någon ville ha skärmväggarna... :) De ser ju ut att vara i bra skick, samt de kostar väl en slant nya också, dock skönt att bli av med skiten så fort som möjligt :) Men sen undrar man ju om folk inte har något bättre för sig än att uppdatera blocket varje sekund! Kan väl säga att när jag letade mitt 70-200 objektiv ganska intensivt kollade jag blocket var 3:e timme... Men de finns tydligen de som är värre!

  Dock skulle jag inte bli förvånad om någon ville ha kyckling kadaver heller... Läste en rubrik i City i veckan att folk rotade i sopporna utanför ICA, för att ta saker de slängde, helt normala människor. Deras motivering var att vi slutar när överkonsumtionen slutar.

  Föresten vi får ta och ses snart, det var ett tag sedan nu! Nu bor vi ju på lagom SL avstånd med pendeltåget så det är inte omöjligt att åka utan bil :)

  SvaraRadera
 2. Absolut, vore mycket trevligt att ses. Ni får hojta till när det passar så syr vi ihop något!

  SvaraRadera
 3. Nu är det ju midsommar och syrrans födelsedag och massor av grejor, men sen går jag på semester 1 Juli så då kan vi mer eller mindre varje dag vad jag vet :)

  SvaraRadera