torsdag 4 juni 2009

Mer regn

Att det inte ger sig med regnandet, börjar bli aningen tröttsamt. Det varma vädret som bjöds förra helgen är som bortblåst och frågan är om vi får någon mer värmebölja i år? Ibland kan ju sommarvärmen som bekant komma tidigt för att sedan lysa med sin frånvaro under semestern. Nåja, ska väl inte ge upp helt än men det vore som sagt skönt med lite sol och värme.

Idag har jag plockat rätt på allt skräp som blev efter staketbygget och kört det till soptippen. Blev två vändor med skräp och även en sväng och lämna tillbaks "pallarna" som stenen levererades på. Nu är det hyfsat rent här ute för första gången på nästan två månader. Ligger en del virke kvar som jag eventuellt kan använda till något annat enklare projekt, kanske snickra någon bänk eller blomlådor. Vi får se vad det blir och hur som helst är det skönt att allt skräp är borta.

Ikväll lirar Bruce sin första konsert på stadion för den här visiten. Vi ska som bekant dit imorgon och se show nummer två. Han spelar även en tredje gång på söndag. Det som känns bra just nu är att vi inte skulle dit ikväll med tanke på vädret. Återstår att se om vi har bättre tur imorgon....

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar