måndag 8 juni 2009

Ny vecka - igen

En intensiv men samtidigt härlig helg är slut och det är vardag igen. Hugo ligger och sover middag och jag sitter i soffan och slöar lite framför datorn.

Efter en händelserik helg med Springsteenkonsert, landskamp i fotboll, grillning, shoppande och lite trädgårdsfixande känner jag mig lite slö. Det tar en stund att återhämta sig och vara på banan igen. Förmiddagen har vi varit ute i sandlådan och lekt med Alvin och Tindra. Hugo älskar att vara ute och även om han gnäller lite ibland när han inte kommer ner och upp ur sandlådan så är det mestadels frid och fröjd.

Vi fixade som jag tidigare nämnt en hel del i trädgården igår. Grävde ur lite större plats åt häcken och gödslade den. Sen var det gräsmattans tur att bli behandlad, klippning, dressning och gödsling för att sedan avsluta med vattning. Hoppas och tror att den nu kommer bli något grönare framöver. Det som saknas nu är krukor och växter till fram och baksida, sen ska vi även köpa möbler till framsidan. Jag antar att det kommer dra iväg rent kostnadsmässigt som vanligt men så är det att bo i hus. Det tillkommer en hel del utgifter som man slipper i lägenhet. Som tur är tillkommer det också massvis med andra positiva och sköna saker som egen tomt, egen stor uteplats med mera och det är verkligen stor skillnad på att ha ett hus mot att bo i lägenhet. Som det känns nu kommer det nog dröja väldigt många år innan jag tränger in mig i en lägenhet igen.

Veckan som kommer ser ganska lugn ut och det känns bra. Har varit en hel del på slutet så det är skönt att inte ha så mycket planerat. Imorgon ska vi till dagis igen på enskilt samtal med personalen där. Antar att de vill veta lite mer om Hugo innan han ska börja gå där. Sen på onsdag är det fotboll igen och denna gång står Malta för motståndet. Antar att det blir en promenadseger i en på förhand ganska ointressant match.

När Hugo vaknar blir det en sväng till Bauhaus tror jag. Vi ska köpa lite mer dressjord till gräsmattan.

Ska även försöka fota runt huset under veckan och publicera lite bilder på hur allt blev till slut.

//J

2 kommentarer:

 1. Faster Ulrika8 juni 2009 16:46

  Hej på er!

  Va duktig du är som fixat allt själv! Tänkte höra när ni har semester o så. Elsa vill så gärna träffa Hugo :)

  Kram på er! /Ulrika

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Vi har semester från och med den 6/7 och sedan 4 veckor. Den 7/7 åker vi till Kreta och sen hr vi planerat en tripp till västkusten mellan den 19-26/7. Sen får vi se om det blir lite dagsutflykter någon av de övriga dagarna.

  SvaraRadera