torsdag 11 juni 2009

Några bilder på Hugo

Vädret igår var ingen höjdare, det regnade nästan hela dagen. Det gjorde att Hugo och jag höll oss inomhus sånär som på en tripp till Willys. Passade på att leka här hemma och samtidigt ta några kort på Hugo som vanligtvis undviker kameran så gott det bara går.

Det började ganska bra med en bild där Hugo kopplat på sin söta look.

Sen vet jag inte vad som hände. Ser nästan ut som han är påverkad av något.

Idag var det lite sisådär väder på förmiddagen så vi höll oss inne en stund. Sen tog vi oss ut och lekte i sandlådan med grannen Noel någon timme innan lunch. Vi såg även två rådjur bara 100 meter från huset och Hugo verkade tycka de var spännande. Tyvärr hade jag inte med kameran ut så inga bilder på dem. På eftermiddagen sken det upp rejält och det var shortsväder när vi var ute och lekte hela eftermiddagen. Vi var ute och lekte med Alvin och det är verkligen kul att se när de små liven börjar "connecta" med varandra. Även om de leker en hel del på egen hand så ser man ändå att de mer och mer dras till varandra och det dröjer nog inte förrän leken är i full gång. Innan vi gick ut blev det några bilder på Hugo.

Här har han pappas telefon och ni ser ju hur roligt det kan vara.

Dags att ringa kompisarna kanske?

Hugo har börjat gå på toaletten som en vuxen man. Här sitter han på sin specialdesignade toasits och trycker.

När det hela är klart blir han så här glad. Skönt att vara 10% lättare :)


Imorgon är det fredag igen och helgen är i vardande. Blir något gott på grillen såvida det inte blir regn (är överhängande risk för det). Vi funderar eventuellt på att åka till badhuset en sväng på lördag. Måste vänja Hugo lite mer vid att vara i vattnet för om drygt 3 veckor bär det av till Kreta. Ska bli skönt att slippa det här skitvädret ett tag....

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar