onsdag 17 juni 2009

Vaccination och besök hos farbror doktorn

Hugo har sovit lite knackigt på slutet och även varit kräsen vad gäller maten. Sen sitter han ofta och petar sig i båda öronen så vi åkte till doktorn idag för att se så allt är som det ska. Enligt läkaren var det lite småirriterat i öronen men ingen öroninflammation. Rådet blev att avvakta några veckor och se om det blivit bättre eller sämre. Huvudsaken är att han är frisk och framörallt när vi ska till Kreta om 3 veckor.

Apropå Kreta så var Hugo och jag iväg och fixade vaccination till honom. Vi tog en Twinrixdos som skyddar mot Hepatit A+B. Nu ska det tas en spruta till om 2 veckor och sedan om 6 månader så är han vaccinerad för 25 år framöver. Billigt är det dock inte, varje spruta kostar 450kr vilket gör att hela kalaset landar på den nätta summan 1350kr.

När Carro kommit hem från jobbet blev det lite middag och sen stack jag till Ikea för att köpa det sideboard vi ville ha vardagsrummet. Har ägnat hela kvällen åt montering medan Carro tvättat fönstren. De var riktigt skitiga så det behövdes verkligen. När sideboardet var färdigmonterat var det så dags att fylla det med något. Blev dryga 30 liter sprit som fick äran att flytta in där. Har en hel del sparat upptäckte jag när jag inventerade de flyttkartonger som fram tills nu stått i förrådet under trappen. Så är ni törstiga på sprit så är det bara att titta förbi. Ta med er virke så kör vi!!

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar