tisdag 23 juni 2009

Sommarvärmen äntligen här

Nu är det verkligen sommarvärme ute, så passande att jag är hemma och inte på jobbet då. Hugo och jag har varit ute nästan hela dagen. Tappade upp vatten i hans pool så han fick bada en stund på eftermiddagen. Blev även ett varv i vattenspridaren för Hugo, något han tyckte var lite sisådär eftersom vattnet var lite kallt.

Han har även börjat gå iväg själv till lekparken i anslutning till baksidan av vår tomt. Det innebär att jag kan sitta på baksidan och ändå ha full uppsyn över honom när han leker i lekparken. Det är så grymt skönt att ha allt det här utanför dörren (kompisar, lekplats, pool mm), snacka om att man är bortskämd. Tror även Hugo uppskattar alla barn i området som han kan leka med, det finns alltid någon ute så det är ingen risk att han behöver vara ensam.

Tänkte köra korvstroganoff till middag idag men det fina vädret gjorde att vi svängde om menyn lite. Blev stroganoff till lunch istället och till middag en grillad kycklingfilé fylld med vitlök, fetaost, oliver och persilja. Blev även ett par öl tillsammans med grannarna i solen. Också en härlig fördel med att bo såhär, man behöver aldrig gå törstig ensam :).

Imorgon får vi se vad vi hittar på. Kanske kan man åka och bada?

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar