söndag 17 maj 2009

Planket på plats

Idag har det äntligen hänt lite på plank och staketfronten. Har jobbat nästan hela dagen med att montera planket och nu är det äntligen på plats. Det har tagit en hel del tid men det känns naturligtvis extra skönt nu när det är klart och man gjort det hela själv (har fått en hel del hjälp med målningen av Caroline och sågning har Magnus hjälpt till med). Från ritning till färdigt plank med saker som virkesbeställning, sågning, målning, skruvning med mera på vägen. Var nyss ute och tog några bilder på resultatet i den underbara kvällsolen. Här kommer vi förhoppningsvis spendera många sköna sommarkvällar med grillat och diverse drycker i goda vänners lag.

Planket mot vägen


Perfekt med lite avskärmning mot vägen


Planket inifrån sett. Snart ska även staketet upp.


Grillhörnan där det ska tillagas diverse goda måltider under sommaren. Funderar på att eventuellt sätta upp någon hylla mot planket där ölen kan stå när det grillas :)


Hugo har åkt på ganska hög feber och tidigare idag hade han 39,7 grader. Det har som tur är lugnat ner sig nu på kvällen och han är inte alls lika varm. Hoppas han snart är kry så vi kan vara ute och leka igen. Annars är det målning som står på programmet kommande vecka. Ska sätta igång med spjälorna till staketet och om allt går som det ska kanske det är på plats inom någon vecka.

//J

2 kommentarer:

  1. Det blev jättefint! Ni har verkligen varit superduktiga, det ska ni vara nöjda över :)

    SvaraRadera
  2. Tackar så mycket!! Det känns som det var värt allt jobb nu när det är färdigt (dock är staketet kvar att bygga).

    SvaraRadera