tisdag 19 maj 2009

Kortvecka och mer målning

Hugo är frisk igen, det känns skönt. Febern han hade i söndags kom inte tillbaka så nu är allt frid och fröjd. Vädret senaste dagarna har varit lite sisådär så vi har inte varit ute så mycket, har mest blivit lek här hemma. Nu i skrivande stund skiner solen och det är riktigt fint väder ute. Hoppas det håller sig så resten av veckan.

Idag har vi varit en sväng på IKEA och Toys'R'us. Blev en parasollfot som vi ska ha till det nya parasollet samt lite leksaker till Hugo. Han gillar verkligen bilar och bollar så nu har vi fyllt på förrådet med fler av den varan. När han somnat efter lunchen tog jag ett pass i målarverkstan och började med spjälorna till staketet. Är en hel del kvar att måla och nu är det bara att köra på när tid och möjlighet ges. Det är ju kort vecka för alla som arbetar vilket innebär lite mer ledighet än vanligt. Vi har inga direkta planer i helgen förutom staketbygge som varit stående de senaste veckorna. På lördag kommer iofs Hugos farfar med fru på besök några timmar. De ska på kryssning i helgen och svänger förbi här en stund på hemvägen. Alltid roligt med besök från släkten, det är ju tyvärr inte så ofta vi träffas.

Idag när Hugo käkade mellanmål på eftermiddagen började han helt plötsligt peka ut genom fönstret cch skrek "PIPPA"!!! Tittade ut och såg en fågel....skrattade för mig själv och förstod att han försökte sig på ordet "pippi" även om det inte riktigt lyckades. Vi får väl hoppas han lär sig det korrekta ordet snart så det inte uppstår pinsamheter när vi är ute bland folk :)

Imorgon blir det utflykt med öppna förskolan. Korvgrillning och besök hos lite djur står på programmet.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar