söndag 31 januari 2010

Skön söndag

Det har varit en skön dag så här långt. Vi startade dagen med att åka till badhuset. Var ett tag sedan vi var där så jag vet inte om Hugo kände igen sig. Han började också lite trevande med att mest gå runt i bassängen och titta på alla andra. Sen efter ett tag släppte han lös ordentligt och härjade runt på sedvnligt manér. Verkade verkligen som han hade kul. Sen tog vi en kort sväng in i bastun. Hugo tyckte dock att det var för varmt där inne så han var angelägen om att komma ut därifrån. På hemvägen sov han som en stock i bilen och fortsatte med det när vi kom hem.

Prix d'Amerique avslutades för en knapp timme sedan. Blev en sensation i år på kolstybben utanför Paris. Svenska hoppet Opal Viking slutade en bit ner i det slagna fältet.

Nu har vi precis käkat middag. Blev rökt lax, potatis och en god kall sås på creme fraiche, majonnäs, dill och stenbitsrom. Underbart gott. Nu blir det att räta ut sig i soffan och låta maten sjunka ner. Hugo sitter här bredvid mig och kollar på Musse. Han ryckte i sig en hel del lax så den magen ser också stinn ut just nu.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar