onsdag 6 januari 2010

Glest mellan inläggen

Har inte blivit mycket bloggande på sistone. Dels har det varit rätt fullt upp men sen har inte skrivlusten infunnit sig. Så är det ibland.

Hugo hade lite feber idag på eftermiddagen/kvällen. Verkar som vi får stanna hemma från dagis i morgon om han inte blir bättre. Tidigare på dagen var han pigg som vanligt. Då var vi på leklandet tillsammans med Magnus, Medina och Norah. Hugo och Norah sprang runt och lekte och busade för fullt. Men sen när vi kom hem från affären på eftermiddagen var han helt plötsligt sjuk. Nåja, vi får som sagt hoppas det går över snart.

Själv har jag varit ganska seg idag. Vi hade besök av Frida, Christian och Vincent igår. Vi käkade, umgicks och hade trevligt. Christian och jag fick även i oss några glas med starkare drycker vilket ligger bakom tröttheten idag. Vi somnade nog inte förrän närmre kl 02 i natt. Det sätter sina spår även om vi fick sova ut till kl 9 i morse.

Vad har hänt mer? Vi har börjat jobba som de flesta andra av er misstänker jag. Nu är det slut på ledighet och nästa tillfälle med några extra dagars ledighet är väl påsk? Bara att bita ihop och köra på i den bistra vinterkylan. Har varit ca 17 minusgrader här idag. Just nu snöar det utanför fönstret. Verkar som den kalla hårda vintern är här för att stanna. Tycker dock inte man ska klaga för de senaste åren har det knappt varit någon vinter och visst är det trevligare med snö än slask?

Nu blir det lite trav en stund sedan sängen. Tänkte bli miljonär på V75 på lördag.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar