fredag 22 januari 2010

På benen igen

Börjar piggna till så smått efter min feber och nu känns det helt ok igen. Skönt att bli av med skiten för den här gången. Sedan Hugo började på dagis har krassligheten i familjen ökat markant. Får hoppas den håller sig borta ett tag framöver.

Läkaren ringde idag och de har kollat röntgenbilderna på mitt knä. Tydligen är det en skada på menisken som gör att jag har ont vid belastning. Den var inte stor men tillräcklig för att göra sig påmind varje gång jag belastar knät. Nästa steg blir nu att besöka en knäspecialist och sen får vi se vad utfallet blir. Kanske måste det till en operation.

Nu ska jag åka och hämta Hugo på dagis. Sen ska vi leka någon timme innan det är dags att förbereda veckans fredagsmys. Blir en kycklingrätt med ris och sen lite snacks framför TV:n. Om Hugo är riktigt snäll kan det kanske bli en klubba också, det gillar han det lilla busfröt.

Trevlig helg på er och glöm inte att det är jackpot på V75 i morgon.

//J

7 kommentarer:

  1. Då kommer MILJONERNA! :) Eller snarare får man dela med resten av svenska folket om det blir något

    SvaraRadera
  2. Jag köper en 50kr harry så kan vi tävla om mest rätt! Jag vinner! Joakim: Det blir ingen storkova på erat system innan jag får vara med :-) !

    SvaraRadera
  3. Hahaha....Per, utmaningen är definitivt antagen. Vi får se vem som äter hummer och dricker champagne i morgon kväll.

    Philip, se till att plocka med lite skrällar så slipper du dela med alla andra om du vinner.

    Lycka till båda två.

    SvaraRadera
  4. Hehe, mjo det finns skrällar med. Dock brukar det vara fel skrällar i fel lopp :) Ser bra ut efter två lopp, tyvärr skall man iväg och blir säkert besviken när man kommer hem :)

    SvaraRadera
  5. Äh... Jag erkänner mig besegrad... Jag fick bara två rätt. Nu ska jag tröst äta... Och tröstdricka :-) !

    SvaraRadera
  6. 2 rätt???? Ajajaj....då fick vi mer än dubbelt så många rätt som du. Vi landade på 5 rätt vilket iofs inte är något att skryta över.

    Bara att ta nya tag nästa helg.

    SvaraRadera
  7. Hehe själv hamnade vi på blygsamma 3 :) Inte våran topptippare som tippade denna omgång

    SvaraRadera