tisdag 20 januari 2009

Ny vecka

Så var det måndag....förlåt tisdag igen, tiden bara flyger fram. Igår var jag i Malmö på jobb hela dagen och det blev sen hemkomst. Caroline och Hugo var på öppna förskolan som öppnat igen efter juluppehållet, alltid ett uppskattat inslag för Hugo.

Väl hemma igår kväll var Hugo så trött så han tyckte ingenting var roligt. Han fick hoppa i säng istället för att träffa pappa en stund. Kvällen spenderades framför TV:n där våra svenska idrottstjärnor belönades för fjolårets prestationer (eller floppar?). Klart bäst var Robert Gustafssons imitation av Per Gessle.....grymt!

Vädret ute är ingen höjdare och nu har den lilla snö som kom börjat töa och slasken är ett faktum. Vår bil mår inget vidare av att vara alldeles nersmutsad hela tiden men det blir också jobbigt att passera biltvätten allt för ofta.

Torsdag till fredag åker jag på konferens med jobbet och Caroline och Hugo får husera själva där hemma. Sen på lördag är det 30-års fest söder om stan. Carolines kollega och kompis Solveig har fyllt 30 vilket ska firas med buller och bång. Veckan avslutas sedan med en av årets höjdpunkter för oss traventusiaster, nämligen Prix d'Ameriqu i Paris. Blir att följa spektaklet framför TV:n och jobba in något av våra svenska hopp.

Återkommer snart, förhoppningsvis även med lite bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar