fredag 23 januari 2009

Äntligen fredag!

Tillbaks på kontoret efter konferensen, är trött som f-n. Vi var ute i Saltsjöbaden på Grand Hotel och körde konferens för hela Tele2 Sverige. Drygt 200 pers var vi som åt och drack och konfererade. Har faktiskt inte varit på det hotellet tidigare men kan varmt rekommendera det då det var riktigt schysst! Sedan att det ligger 30m från havet gör ju inte saken sämre, utsikten från terassen var bedårande.

Nu är det bara några timmar kvar tills det är helg och imorgon är det festligheter ute i Nacka så det blir nog tidigt i säng ikväll. En god middag och något gott att dricka framför TV:n är det perfekta receptet på en fredagkväll då man har småbarn hemma. Frågan är om man ska njuta av "På Spåret" eller "Let's Dance" ikväll? Får jag bestämma blir det vilda gissningar framför Ingvar Oldsberg och Björn Hellbergs tågresor, tror C är inne på samma linje.

Har inte blivit mycket fotande senaste dagarna vilket är lite trist. Som tur är ska jag snart vara pappaledig så då kan jag ägna mig åt fotografering hela dagarna tillsammans med Hugo. Sen har jag ju mitt projekt med ny dator och webserver att ta tag i.......mycket som ska hinnas med...
//J

2 kommentarer:

 1. Nej ingen direkt speciell anledning, men har hört så mycket om folk som snor bilder och publicerar som sina egna, t.ex. nån tjej la ut bilder på sig själv, en annan tjej tog de bilderna och spelade henne på nätet :)

  Vill inte att någon skall ta bilderna på Alicia och säga att det är deras barn :)

  Får väl säga till om du behöver hjälp med de IT-Relaterade projekten :)

  Synd att det inte var V75 raden :) Skall konsultera dig tror jag när det är min tur att sköta "lottot" :)

  SvaraRadera
 2. Haha....ja visst gör gärna det......men förvänta dig inga mirakel.

  Hojtar till när det är dags för konfigurering av webserver med mera. Måste som sagt fixa en dator först.....kan nog dröja något.

  SvaraRadera