lördag 24 januari 2009

Lördag och regn

Idag är det verkligen ingen fröjd för ögat att titta ut genom fönstret. Ett par plusgrader och regn just nu. Ikväll är det som tidigare nämnts dags för partaj ute i Nacka. Ska bli kul, frågan är hur vi ska ta oss dit. Antingen åker vi kommunalt (4 byten...urk) eller också funderar jag på att köra vilket innebär en lugn kväll för min del. Tror vädret får avgöra, om det regnar är det ingen höjdare att gå till bussen i 10 min.


Hugo sov något längre än vanligt imorse. Men vid 8-tiden var det slut på friden och Hugo var lite sugen att komma in och titta på TV. Han zappade in Nicke Nyfiken (japp, det är han som styr fjärrkontrollen) vilket han tycker är kul. Nedan en bild på Hugo med fjärrkontrollen.


Vad värre är så verkar inte Hugo helt frisk. Det är fortfarande problem när han käkar och maten vill gärna komma upp så snart han ätit klart. Dessutom är magen inte i bästa skick vilket jag fick erfara vid blöjbytet imorse. Slutade med att Hugo var tvungen att badas vilket han iofs älskar.


Nu är det dags att studera dagens V75:a, det är som sagt Jackpot idag. Drömmer om att bli ensam vinnare och därmed håva in 46 miljoner........dock lär det väl sluta som vanligt att man är helt offside.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar