måndag 5 oktober 2009

Lekland och mässa

Det blev som väntat väldigt lugnt i helgen. Passade perfekt eftersom jag precis återhämtat mig från en veckas feber och förkylning. I lördags blev det en sväng till leklandet dit också Norah följde med. Märks på Hugo att han tycker det är roligt att komma ut och göra lite saker. Blir lätt tristess av att sitta hemma för mycket.

Hugo och Norah på studsmattan

Efter lek och bus smakar det bra med lite fika

I lördags kväll blev det film. Har kommit ett par riktigt bra svenska filmer i serien om Johan Falk. Kan varmt rekommenderas för er som inte sett dem. "GSI" och "Vapenbröder" heter filmerna som är fortsättning på "Noll tolerans", "Livvakterna" och "Tredje vågen".

Söndagen spenderade vi ute i Älvsjö på mässan. Det var tre mässor samtidigt, två stycken om inredning och hemmet samt en barnmässa. Fanns faktiskt en hel del att titta på och det är kul att få lite inspiration om inredning. Vi köpte lite kläder till Hugo och sen blev det en inredningsdetalj samt en grym stekpanna. Är trött på lågbudgetpannor som måste bytas ut varje år så nu blev det en top of the line panna som förhoppningsvis håller i många år.

Hugo fick en ballong på mässan som han gick runt med när han kom hem

Idag har hantverkaren varit här och satt upp kaklet i köket. I morgon ska det fogas och sedan är det klart vad jag förstått det som. Blev verkligen ett helt nytt kök. Återkommer med bilder när det är klart.

Resten av veckan ser hyfsat lugn ut. Föräldramöte på dagis imorgon samt ett besök på banken för att fixa till det där lilla extra på räntan. I övrigt inga planer än så länge.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar