måndag 19 oktober 2009

Flytt på jobbet

Vi har flyttat runt en del på jobbet....igen. På Tele2 är det nämligen mer regel än undantag att man ska byta platser då och då. Det är en del merjobb med en flytt. Alla ens tillhörigheter ska packas ner och följdaktligen upp igen. Telefonerna fungerar oftast inte som de ska. Har man tur kommer man åt LAN:et osv.... Märkligt nog har Carro också flyttat senaste dagarna. Dock har hon bytt kontor helt, från Gamla stan till Hamngatan där hon satt förut. Min flytt var bara 30 meter på samma våningsplan men ändå.

Håller på och sätter mig in mer och mer i bilmarknaden. Vill ha ordentlig koll på utbudet innan vi slår till. Än så länge vet jag inte vad det lutar åt. Audi, Passat eller Volvo ligger väl närmast till hands. Bortser man från det ekonomiska skulle en Mercedes eller BMW sitta fint men det känns lite som pengarna i sjön.

Någon som kan gissa vad som är på vår TV just i detta nu? Just det.....Hugo kollar på Musse. Snart kan jag de där avsnitten utantill. "Musse på fisketur", "Långben som riddare", "Kalle får paket" osv.... Känns nästan som man är barn på nytt.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar