söndag 5 april 2009

Stora framsteg...Hugo kan gå!!!

Helgen har varit helt underbar med solsken, 20 grader i solen och grillpremiär. Vårvädret i all ära men det största som hänt är att Hugo nu kan gå, hur roligt som helst :).

Men vi börjar med fredagen och det härliga vädret. Hugo och jag spenderade större delen av dagen ute i solen där vi träffade andra barn i området. Det blev en del lek i sandlådan och även en tur till gungorna. När kvällen nalkades rullade jag ut grillen med hjälp av Magnus och sen var det dags för grillpremiär. Kycklingklubbor marinerade i Smoky Honey var vad som landade på gallret och det smakade helt underbart. Äntligen är grillsäsongen igång!!!!!

Det blev även grill i lördags då vi grillade tillsammans med våra grannar Magnus och Medina. Blev en riktig klassiker i form av karré, pommes och bearnaisesås. Efter maten var det umgänge med flera av grannarna hemma hos Magnus och Medina. Det bjöds på tilltugg i form av ostar, kex, korvar med mera som sköljdes ner med en och annan öl. Kom inte i säng förrän kl 01 så jag har varit lite småseg idag. Dagen har spenderats delvis i soffan framför datorn men även en sväng till Bauhaus och K-Rauta där vi tittat på vad vi behöver för staketprojektet på baksidan. Verkar som det blir en hel del som måste inhandlas och även vissa maskiner som behöver hyras, ska titta närmre på det nu i veckan.

Stämning, grill med en kall öl

Men den stora händelsen är som sagt att Hugo kan gå. Han tog ett par steg igår men det var inte den rätta viljan. Desto bättre har det gått idag och nu springer han runt här i huset, fram och tillbaka hela tiden. Han riktigt skriker av glädje när han springer runt, hur häftigt som helst.

Hugo in action

Så här glad blir Hugo när han inser att han kan gå

Hugo på språng

Han vill aldrig sluta, gå är ju det roligast som hänt hittills.
//J

2 kommentarer:

  1. Haha, vad söt han är! Vad häftigt att han kan gå, men nu blir det myycket att hålla reda på, men det är ju jätteroligt :)

    SvaraRadera
  2. Vad kul att det äntligen lossnade i helgen! Nu kommer han att vara glad hela tiden när han kan göra rackartyg!

    SvaraRadera