onsdag 3 mars 2010

Mitt i veckan

Sol ute och riktigt ljust och fint. Dock inga plusgrader så våren dröjer nog ett tag till. Det är så mycket snö hemma på hustaket att det hänger ned nästan en meter utanför. Gäller att hålla sig undan så man inte får ett snöflak i huvudet. Då kan det verkligen bli tal om att skotta håret.

På fredag fyller Caroline 30 år och vi får besök av Mayvy & Harry och Pappa & Maggan. På söndag sen så kommer även Ulric, Ulrika och Elsa förbi. Lär bli fullt upp med andra ord. Frågan är vad man ska hitta på i present? Nej då, det är så klart redan fixat men inget jag kan skriva om här....än.

Hugo och jag var en sväng på Toys R'us igår och tittade på leksaker. De hade en studsmatta framme som han direkt började hoppa på. Sen var det full fart bland alla leksaker och han ville inte åka därifrån. Vi har planerat en studsmatta i födelsedagspresent vilket han kommer tycka är jättekul.

I övrigt rullar det på som vanligt. Kommande vecka ska jag till fjällen med jobbet och åka skidor. Ska bli trevligt.

//J

3 kommentarer:

  1. bara att konstatera man jobbar på fel företag :) Solveig och Carro skulle till Spanien.. Och nu du till fjällen :)

    Själv får man vara glad om man får en plankstek och en bärs på gröne jägaren en gång om året :)

    SvaraRadera
  2. Haha...jo så kanske det är. Tycker dock det är kul att få åka lite skidor, blir inte så ofta.

    Planka och bärs? Trodde du var inom finansbranschen?

    SvaraRadera
  3. Mjo, det är de som håller på med pengar som gör roliga saker.. Vi på IT skall bara jobba och vara nöjda med en planka och bärs :)

    SvaraRadera