söndag 28 mars 2010

Hugo 2 år

I lördags fyllde Hugo 2 år. Det är otroligt vad fort tiden går, nu har han blivit stor och pratar för fullt. Samtidigt är det väldigt roligt att se hur han växer och utvecklas för varje dag.

Det har varit en hektisk helg full av besök och en massa roliga stunder. Det började i fredags när farmor, faster och kusinen Elsa kom på besök. Hugo och Elsa lekte för fullt och man verkligen ser på Hugo hur han lever upp när det kommer folk och hälsar på. På lördag var det så dags för själva födelsedagen som började med att han fick öppna presenter. Det är roligt att öppna paket och han fick många roliga saker att leka med. Sedan blev det en sväng till Ikea på förmiddagen följt av lunch hemma och en vilostund för barnen. Vi andra rustade för stundande kalas då några av Hugos kompisar i kvarteret skulle komma och fira honom. Alvin, Norah och Vincent kom hit för ett par timmars kalas och de verkade ha det roligt tillsammans. Presentöppning, tårta, fiskdamm och en hel del lek och bus stod på programmet. Fiskdammen verkade vara en hödjpunkt för alla barn.

Farmor hade åkt hem precis innan kalaset och ersatts av Elsas pappa Ulric som åkt hit från Karlskoga. Senare på kvällen grillade vi och Hugo och Elsa fortsatte leka tills de stupade i säng helt utmattade.

På förmiddagen idag var vi en sväng till Barkarby och sprang i affärer. Hittade två par jeans som jag slog till på. Var verkligen behövligt då mitt jeansförråd var relativt tomt innan. Sedan kom nästa besök då farfar, Maggan och Mayvy var här en stund på eftermiddagen. Det blev mer presenter b la kläder, pussel och stövlar. Har blivit väldigt många paket i helgen, något som Hugo verkligen uppskattat. När alla åkt hem blev det en sväng i badet för Hugo innan det var dags för middag och sovdags. En hektiskt helg där det varit fullt upp hela tiden. Tack alla ni som varit här och förgyllt vår lilla älsklings födelsedag.

Nu blir det nog rätt lugnt några dagar innan det är dags för påskhelg då Hugo ska gå påskkärring för första gången.

Återkommer med bilder från helgen inom kort.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar