måndag 2 november 2009

Update senaste dagarna

Vi hade besök av Pappa och Maggan i helgen. De kom redan i fredags och stannade till igår då de åter styrde kosan mot Karlskoga. Igår var även Mayvy och Harry på besök och det var kul att träffas allihop. Blir inte så ofta när vi bor så långt ifrån varandra. Kul för Hugo också att få träffa sina släktingar. Till helgen fortsätter släktträffen då kusinen Elsa med familj kommer till oss och hälsar på.

Helgen avslutades med att Magnus, Medina och Norah kom över och gratulerade. Blev en del fikande och tårtätande igår så nu är det smalmat som gäller ett par dagar.

Semesterplanerna går vidare och det lutar åt att vi sticker antingen fredag 13/11 eller lördag 14/11. Det beror på vilket upplägg vi väljer, endast flygstol eller charterpaket. Sedan är det svårt att veta hur länge man ska vänta innan man bokar. Priserna går ner hela tiden desto närmre avgång man kommer men samtidigt riskerar de ta slut.

Vi har dragit igång ett travbolag också. Det blev totalt 19 andelar och nu satsar vi mot de stora pengarna kommande veckor. Startade i lördags och det slutade med 6 rätt och låg utdelning. Nya tag på lördag då det dessutom är jackpot.

På onsdag ska vinterdäcken på bilen. I övrigt ser det ganska lugnt ut kommande dagar.

//J

3 kommentarer:

  1. Tjena Joakim!

    Ett stort grattis i efterskott på födelsedagen! Hoppas du fick ngt fint!
    Har du ngn andel över på travet? Isf skulle jag vilja va med! Ngn gång måste du ju lyckas träffa in alla sju!
    Ang. dina bilfunderingar tidigare: Jag tycker du ska köpa en BMW X1. En görfin bil som är större än den ser ut. All lull lull ska med förstås! Audin tycker jag du ska ge till C. Det måste ju va en perfekt första bil åt en brud i Stockholmstrakten på vintern :-)!
    Ha det bra!
    //Per

    SvaraRadera
  2. Ps. Va rädd om ryggen på onsdag vid däckbytet! Hur går det med träningen förresten? Ds.

    SvaraRadera
  3. Hej och tack!!

    Tyvärr är travbolaget redan igång sedan i lördags och därmed är det stängt för nya andelar. Vi får ta det nästa gång.

    Någon BMW X1 blir det nog inte då den är för liten. Om det ska va BMW så är det 5-serien som gäller men då kostar det ju också en del.

    Däcksbytet sköter de på däckfirman. Vi har även däcken förvarade där så slipper man släpa på dem fram och tillbaka. Sen slipper jag ju slita på ryggen också :).

    Träningen ligger tyvärr på is just nu. Har faktiskt fortfarande lite känningar i knät även om det inte gör jätteont. Nu på hösten/vintern är det iofs inte fel att slappa lite i soffan istället :).

    Vi ses på dopet om en månad. Ha det och hälsa familjen!

    //Joakim

    SvaraRadera