fredag 20 november 2009

Det går bra nu

Det går bra nu. Hugo äter. Hugos sår verkar under kontroll. Hugo mår allmänt bra. Och då vet ni att vi andra också gör det. Det är så det fungerar, mår lilleman bra gör vi också det.

Vädret håller inte världsklass, det ska jag villigt erkänna. Det är faktiskt mer mulet än soligt även om det hela tiden är väldigt varmt. På ett sätt kanske det är bra med lite moln. Då bränner vi inte upp oss och behöver inte bekymra oss för om Hugo får för mycket sol. Trots molnen börjar brännan ta form. Här nere blir man brun även om solen är i moln.

Skönt att bara ta dagen som den kommer. Det är så man lever här. Speciellt om man är på semester. Bara leva för dagen och inte behöva bekymra sig om vad som komma skall. Eller en massa åtaganden som man vet att man borde göra. Nej här är det som sagt lugnet och fridfullheten som råder. Verkligen ett bra ställe att ladda batterierna på.

I kväll ska vi till en strand precis i närheten. Den heter Kamala och är något mer exploaterad än Bang Tao. Ska tydligen finnas lite mer affärer, restauranger etc. Vi får se om det faller oss i smaken.

Vi hörs snart igen. Förhoppningsvis kan jag slänga in några bilder då också.

//J

1 kommentar:

  1. Hej, skönt att höra att ni har det bra. Här hemma är det grått och trist, men det sägs att solen ska komma i helgen. Ska bli skönt att få lite sol - om det inte är på samma sätt som ni får det.
    Hälsa familjen. Kram Medina

    SvaraRadera