onsdag 18 november 2009

Besök hos doktorn

Igår ösregnade det hela kvällen. Var ett riktigt skyfall som höll på i säkert 3-4 timmar. Vi hade tänkt åka ut en sväng igår kväll men blev kvar på hotellet på grund av regnet. Hugo åt som vanligt väldigt dåligt men han blev nöjdare sen när han fick gå på minidisco med de andra barnen och hotellets maskotar Lollo och Bernie. Efteråt var han så nöjd att han kastade sig i björnen Bernies famn och gav honom en kram.

Hugo hann också med att slå sig i huvudet på hotellrummet igår. Han ramlade och slog skallen i våran sängkant och det blev ett jack på ett par centimeter som blödde ganska mycket. Efter ett tag fick vi stopp på blödningen och i morse var vi hos doktorn som gav Hugo penicillin och omplåstring. Han har inget ont av det nu men ska undvika att doppa huvudet i poolen på grund av infektionsrisken. Det var antagligen därför han fick penicillin också.

Nu har vi precis ätit lunch och Hugo sover en stund. Vi får se vad det blir i kväll, antingen sticker vi till grannbyn Kamala eller också blir det grillbuffé hos kanadensaren nere i byn.

//J

1 kommentar:

  1. Ojoj, stackars liten.. hoppas det läker snabbt! Här hemma är vädret värdelöst, regn och rusk och mörkt, så njut! Förresten Karo, lite skvaller från jobbet, Svante ska ha barn! Hehe, det kunde man inte tro :) kram på er!

    SvaraRadera