tisdag 10 november 2009

Ultraljud, svininfluensan och kvällsarbete

Det är sent, klockan närmar sig midnatt. Hugo och Caroline sover sedan några timmar tillbaka medan jag precis avslutat dagens arbete. Det är inte alltid positivt att arbeta efter deadlines eller krav från högre ort. Fick under dagen reda på att en presentation ska vara klar till imorgon för presentation till vår VD. Har därför varit tvungen att ägna större delen av kvällen till arbete. Hann med att bygga lite Lego med Hugo men i övrigt inget familjeliv att tala om. Det känns lite tråkigt när det blir så men det är smällar man får ta. Caroline och Hugo verkade ha roligt på egen hand och det känns i alla fall bra.

Tidigare idag var Caroline och jag på ultraljud. Det var spännande, precis som förra gången, att se den lilla krabaten i magen. Den är ca 18-19cm lång och man kunde tydligt se armar, ben, fingrar och skallbenets form. Helt otroligt att det ligger ett litet liv där inne som snart kommer och förgyller vår tillvaro. Längtar.....

En lite mindre rolig sak är att de har konstaterat fall av svininfluensan på Hugos dagis. Verkar än så länge som att han klarat sig men lite orolig blir man. Speciellt med tanke på att vi ska åka bort på lördag. Skulle vara riktigt surt om någon av oss blir så pass sjuk att vi måste boka av resan. Vi får hoppas att vi håller oss på benen tills dess.

Har tyvärr inte haft tid att ordna med bilderna från helgen som var. Lovar att återkomma med det så snart jag hinner. Det är som man brukar säga, mycket nu.

God natt!

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar