söndag 13 september 2009

Vad vi gjort i helgen

Helgen har varit bra, riktigt bra. Det har varit fullt upp ända sedan vi kom hem från jobbet i fredags kväll.

Det började med en mycket trevlig fredagskväll. Frida, Christian och Vincent kom över på middag. Det märks att Hugo och Vincent tycker om att leka med varandra, riktigt kul. Till middag bjöds det på Thaimat och en kall Singha! Singha är ett thailändskt öl och det måste man ju ha när man käkar thai. Sen kollade Hugo och Vincent på Emil innan det var dags för dem att somna. När busfröna somnat fortsatte vi kvällen och det dröjde in på småtimmarna innan vi kom i säng.

Hugo och Vincent tillsammans med Frida och Christian. Emil på TV:n fick de små att krypa upp i soffan.

I lördags var det Tele2-dagen på Gröna Lund. Solen sken och det var perfekt tivoliväder. Hugo som tidigare bara sett karusellen på Skälbymarknaden kom att bli mäkta imponerad av allt som Grönan hade att erbjuda. Allt som rör sig, blinkar, snurrar runt etc är av stort intresse just nu för lilleman. Vi passade naturligtvis på att åka lite grann också.

Hugo och jag åkte "Lilla Pariserhjulet"

Sen tog vi en tur i "Elefantkarusellen"

Här skjutsar Hugo runt på mamma i "Veteranbilarna"

Hugos favorit var den här karusellen. Ett tåg bestående av olika fordon som gick runt runt på ett räls. Här blev det många åkturer innan Hugo kände sig nöjd.

Här har Hugo intagit brandbilen för en åktur.

Tele2 bjöd även på underhållning. Här Janet från Made in Sweden.

Även Kim från Made in Sweden var där och uppträdde.

Hugo på pappas axlar

Vi passade även på att ta kort utanför Spökhuset

Sen var det uppträdande av Hugos favoriter. Mora Träsk fick alla barn att dra på smilbanden och sjunga med.


Efter Grönan var det snabba ryck hem för att göra oss i ordning inför kvällens aktiviteter. Vi var bjudna på middag hos Tommy och Pernilla i deras nya lägenhet. Det bjöds på mycket god mat och dryck. Helgrillad fläskfilé, gott vin och mumsig blåbärspaj var delar av vad som stod på menyn. Hugo såg ut att trivas och han var så uppspelt att det dröjde lite längre än vanligt innan han somnade. Vi umgicks och hade trevligt och klockan var närmre ett på natten innan vi var hemma.

Igår var vi av förklarliga skäl ganska trötta. Blev en sväng till kakel och köksbutiker för att få inspiration till det kakel vi ska välja. Vi har inte riktigt bestämt oss men en ljusgrön nyans ligger nära till hands. Vi har någon form av grönt idag och det gör sig faktiskt ganska bra mot både köksluckor och golv. Vi måste dock ut och titta lite mer innan vi slår till.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar