måndag 7 september 2009

Summering av helgen

Var på Grönan i fredags och körde Kick-off med jobbet. Vi började med en femkamp där vi vallades runt hela grönan av deras värdar. Det var fullsmetat med folk efterom en viss Håkan Hellström skulle uppträda senare på kvällen. Vårat lag lyckades väl inget vidare utan hamnade utanför prispallen. Efter femkampen blev det några öl innan det var dags att åka Tele2Insane. Var verkligen en häftig upplevelse, dock något mildare än fritt fall. Middag avnjöt vi sedan på Tyrol som ligger inne på Grönan. Blev kräftor till förrätt och någon form av vilt till varmrätt. Tror att det var hjort eller ren, gott var det i alla fall. Var sedan hemma någon gång vid halv ett så jag skulle orka upp dagen efter.

Lördagen spenderade vi i diverse kakelbutiker. Vi ska eventuellt kakla om i köket och då gäller det att veta vad vi ska ha. Sen käkade vi middag inne hos Magnus och Medina följt av landskamp mellan Ungern-Sverige. Var lagom skönt när "Ibra" trillade in 2-1 för Sverige i slutsekunden :).

Igår var det Skälby marknad vid Skälby gård. Riktigt trevligt och genuin småstadskänsla att promenera till den lokala marknaden. Väl där fanns det massor av stånd där det såldes marknadsgodis, charkuterier, kläder, skivor ja allt som hör en marknad till. Hugo fick även åka karusell och äta korv med bröd så han var mycket nöjd. Kvällen avslutades framför TV:n där vi bland annat fick se en karlskoging i "Ensam mamma söker" på TV3. Programmet i sig är väl inte det bästa som producerats men när det är personer med från hemtrakterna måste man bara titta.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar