torsdag 6 augusti 2009

Vecka full av aktiviteter

Den här veckan har verkligen varit fullspäckad med aktiviteter i det fina vädret. Caroline har börjat jobba så Hugo och jag har varit på egen hand. Så mycket på egen hand har det inte blivit då vi umgåtts med Magnus, Medina och Norah hela veckan. Vi har haft det riktigt roligt tillsammans. Tack ska ni ha för att ni stått ut med Hugo och mig och att vi fått hänga med er den här veckan.

I måndags var vi vid Hässelby strandbad och badade. Vädret var underbart och Hugo och Norah sprang runt och lekte och badade hela dagen. I tisdags provade vi Lövstabadet som ligger några kilometer härifrån. Vädret var strålande mest hela dagen men precis när vi kommit hem kom en regnskur. Sen i går var det dags för en tur till Kolmården. Trodde inte Hugo skulle uppskatta det då han är så liten men oj vad fel jag hade. Han verkligen älskade att titta på alla djur och peka och försöka säga deras namn. Blev även en tur i safariparken där Hugo gömde sig när djuren kom för nära. Han kröp ner i sätet så att djuren inte skulle se honom. Det var strålande sol hela dagen och vi hade det verkligen trevligt. Avslutade dagen med Pizzaparty här hemma på baksidan i det strålande solskenet. I morse var det återigen strålande solsken och vi packade väskorna och stack till stranden igen. Denna gång blev det en sväng ut på Lidingö och badplatsen vid Fågelöudde. Skönt att bada lite i "havet" även om det inte är saltvatten som på västkusten. I morgon får vi se vad det blir. Inget planerat ännu. På lördag är det grillfest här i kvarteret med grannarna. Ska tydligen bli varmt och skönt så det blir förhoppningsvis en trevlig dag/kväll.

Återkommer med bilder lite senare. Ska redovisa lite fler bilder från Karlskoga samt de som plåtades på Kolmården igår. Har inte riktigt hunnit ikapp med det ännu.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar