måndag 31 augusti 2009

Kräftskiva och födelsedagsfika

Så har ytterligare en helg passerat och som vanligt känns det som det gått alldeles för fort. Hinner knappt komma hem från jobbet på fredag eftermiddag förräns man sitter framför TV:n och det är söndag kväll. Kanske är det när man har fullt upp som det upplevs som tiden går snabbare. Så har det i alla fall varit i helgen.

I fredags var det väldigt lugnt, vi lagade lite mat och kollade TV. Lördag och fint väder så jag bestämde mig för att starta dagen med en löptur vid 8-tiden. Därefter åkte vi till Mulle Meck-parken i Solna så Hugo fick leka lite. Han tyckte väl det var sådär så vi blev inte kvar så länge. Väl hemma kom Johan på besök från Karlskoga. Det blev först en stund framför travet där vi lyckades få 6 rätt och 50kr tillbaka. Inga miljoner alltså men det är bara att ta nya tag. Framåt eftermiddag/kväll dukades det upp för kräftskiva hos grannen. Vi var 13 vuxna och hälften så många barn. Vädret var ok även om det inte var någon direkt värme ute. Med terassvärmare och filtar till de mest frusna lyckades vi dock hålla oss ute hela kvällen. För oss som drack snaps var som vanligt inte kylan några problem :). Kvällen avslutades en stund efter midnatt men Hugo härjade en del på natten så det blev inte så mycket sömn som vi hade hoppats.

Framåt eftermiddagen igår när Johan åkt hem till Karlskoga var det dags att bege sig till Tumba. Harry har fyllt år och vi var bjudna på middag med efterföljande födelsedagsfika. Vi satt ute och åt men senare på kvällen när de andra gästerna kom flyttade vi in. Det är som sagt ingen sommarvärme på kvällarna längre. Gårdagen avslutades i soffan framför en långfilm på TV.

Idag var det min tur att kliva upp lite tidigare. Det är jag som ska hämta på dagis den här veckan och då gäller det att vara tidigt på jobbet så man kan komma iväg i tid. Sen blir det hem och laga mat och om jag orkar en löptur senare ikväll.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar