söndag 31 oktober 2010

Vintertid

Idag börjar vintertiden och med den kommer mörkret. Det är i skrivande stund kolsvart utanför fönstret och klockan är inte ens 17. Nåja, bara att vänja sig då det kommer hålla på så här några månader.

Idag har vi varit på spårvägsmuseet och leksaksmuseet. Hugo stormtrivs där bland alla gamla bussar och spårvagnar som man kan gå ut och in i. Finns även möjlighet att provköra både buss och spårvagn med en film som rullar i vindrutan. Det var ett populärt inslag. Har också passat på att tvätta bilen så den är ren och fin nu när slasket snart kommer :).

Igår var vi ute i skogen en sväng och promenerade. Hugo gillar att plocka med pinnar och kottar och upptäcka allt som finns på backen. Melker verkade också trivas i bärselen på mammas mage. Blev sen lugnt här hemma med middag och lite mys. Det knackade också en hel del på dörren. En massa barn som var utklädda till allehanda spöken och monster och frågade "bus eller godis". Hugo såg lite reserverad ut och undrade nog vad det var frågan om. Nästa år får han nog gå runt själv och knacka dörr. När barnen somnat var C och jag inne en stund hos Magnus och Medina innan kvällen sedan rundades av.

Vi har också hunnit med att få besök i helgen. Mayvy och Harry var här i fredags till barnens (och våran) stora förtjusning. Man verkligen märker hur de skiner upp när det kommer besök. Vi käkade middag och hade en trevlig kväll tillsammans.

Veckan som kommer är kortvecka då vi är lediga från jobbet på fredag. Får se om vi hittar på något när det är långhelg.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar