tisdag 5 oktober 2010

Ölmässan

Det var riktigt trevligt på Öl och whiskymässan i lördags. Kul att komma ut och träffa en del vänner som man inte sett på länge. Vi var på mässan vid 14-tiden och stannade till efter 18 då vi drog vidare till söder och middag på en pub. Vi stannade kvar på puben resten av kvällen där det även bjöds på livemusik.

Själva mässan då? Jo den var som vanligt bra. Hur mycket som helst att provsmaka vad gäller whisky och öl. Det blev även cigarrprovning och till det en mörk och god rom. När vi kom var det inte så mycket folk utan det gick ganska bra att ta sig fram till de olika stånden och provsmaka. Ju längre tiden gick desto mer folk och trängsel. Var ganska lagom att åka därifrån innan den värsta anstormningen dragit igång.

Kvällen på söder var trevlig och vi njöt av god mat och gott sällskap. Vi var kvar till efter midnatt och avslutade som sig bör med en burgare innan vi hoppade in i taxin hem. Var riktigt trött i söndags men det var det värt.

Idag har vi sålt våra gästsängar så nu får ni som kommer på besök ligga på golvet...hehe. Kanske finns någon gammal madrass undanstoppad som ni kan få låna. Anledningen att vi sålde sängarna var för att Melker ska få ett eget rum. Börjar verkligen bli dags för det nu när han blivit ett halvår gammal. Han för dessutom en del oväsen vissa nätter så det kan vara skönt att ha honom i ett annat rum. Kanske fixar vi det redan till helgen. Är en del annat som ska fixas på utsidan också. Måste plocka in möbler, grill med mera nu när säsongen lider mot sitt slut.

Annars är det lugnt den här veckan. Inga planer alls så här långt.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar