torsdag 21 oktober 2010

Vi hade besök i helgen

I lördags hade vi besök av farfar & Maggan samt Mayvy & Harry. Det var trevligt att träffas allihopa, blir inte så ofta. Både Hugo och Melker verkade stortrivas med så mycket folk hemma. De var på strålande humör båda två hela kvällen. Kanske var de uttråkade efter senaste tidens sjukdomar och stillasittande i hemmet?

Vi åt middag tillsammans och sedan blev det lite umgänge framför TV:n innan jag avslutade med att spöa alla i Maxi Yatzy. Detta spel som jag tidigare aldrig lyckats vinna i men som för den här kvällen blev ett riktigt trevligt inslag med tanke på resultatet.

Kvällen innan, i fredags, hade vi firmafest och som brukligt var det full fart bland de 1.300! medverkande. Dagen spenderades på folkets hus vid Norra Bantorget där det hölls informationspass av det mer lättsamma slaget. Därefter bar det ut på stan för att lösa diverse uppgifter i olika lag. Drygt 1.000 Tele2:are irrade runt på stan i ett par timmar och samlade information och poäng innan vi begav oss med båt till Nacka Strand där festen hölls på kvällen. Blev ganska sent innan vi kom hem, tror kl blev närmre två.

I söndags tog vi en kort sväng i några affärer och köpte lite småsaker till hemmet. Satte också upp en ny tavellist så nu ska vi bara framkalla lite kort innan det är komplett.

I övrigt, ganska lugnt. Har varit föräldrafrukost på Hugos dagis där hela familjen får följa med och se hur de har det samtidigt som vi äter frukost tillsammans. Därefter var jag till Skövde över dagen på möte. Blev många mil i bilen men det var inga större problem. Ganska avkopplande att sitta för sig själv och åka några timmar.

Ikväll och imorgon blir det bara lugnt och vara hemma. På lördag är vi bjudna till Jessica och Johannes på middag. Ska bli trevligt att träffa dem, var längesedan nu.

Återkommer eventuellt med lite bilder från helgen som gick vid senare tillfälle.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar