lördag 6 februari 2010

Trotsålder?

Hugo är extremt trotsig och jobbig för tillfället. Ingenting passar och han äter inte heller speciellt bra. Det är extremt påfrestande men något jag antar att man måste gå igenom som småbarnsförälder. Som tur är verkar han på bättringsvägen med öroninflammationen medan hostan dessvärre kvarstår. Vi får hoppas att det ger sig snart.

Sitter framför melodifestivalen just nu. Kvällens behållning så här långt är helt klart Dolph Lundgren. Men vad gör han egentligen där? Nåja, roligt är det i alla fall.

I morgon ska C till stan och träffa en kompis så jag får äran att umgås med Mr Trots helt själv. Vi får väl se hur det går och hur länge det dröjer innan tålamodet tryter.

//J

2 kommentarer:

  1. Trotsålder... Inget roligt! Men ett tips från värmland (vad nu det är värt) är att fortsätta sätta gränser. Och hålla de. Och inte ge efter även om det känns som enklaste vägen emellanåt, om ni fattar vad jag menar? Jag tror ni har igen det när nummer två nu snart kommer oxå...

    SvaraRadera
  2. Alla tips mottages med glädje. Tror precis som du säger att det gäller att hålla emot. Dock kan det vara jobbigt att ta "fajten" varje gång. Får hoppas att det snart lugnar ner sig.

    SvaraRadera