fredag 26 februari 2010

Arbetsveckan snart slut

Veckorna går fort fort fort och nu är det faktiskt inte överdrivet långt kvar tills det är dags att åka till BB. Men innan dess händer en hel del roliga saker, bland annat ska Carro fylla 30 och Hugo fylla 2.

Dock händer inget av ovanstående nu i helgen utan det blir nog relativt lugnt. Ikväll blir det Pizza och fredagsmys framför TV:n. Höjdpunkten är naturligtvis Solsidan på TV4 kl 21.30, det missar ni väl inte?

Annars har det varit en hel del OS veckan som gått. Både upp och ner för svensk del med stafettguldet som russinet i kakan. Extremt skönt att de lyckades vinna och sätta framför allt Norge på plats. Tyngre med hockeyn där det blev respass redan i kvartsfinalen. Detta var väl dessutom sista gången vi fick se giganter som Lidström, Forsberg och Alfredsson i Tre Kronor? Har väl blivit dags för de yngre att axla manteln, hoppas bara de grejar det.

Hugo då? Jodå det är full fart som vanligt. Orden och meningarna fullkomligt sprutar ur honom och det är riktigt roligt att lyssna när han sätter igång. Igår när jag hämtade honom på dagis berättade de att han räknat till tolv flera gånger om. Hugo har ett pussel med en klocka hemma som han brukar lägga och sedan räkna till tolv. Enligt de på dagis är kravet att man ska klara att räkna till fem.......när man är 5 år :). Det lär med andra ord inte bli några problem för familjens nya mattesnille.

Trevlig helg på er och må plusgraderna vara med oss ett tag till så snön försvinner.

//J

2 kommentarer:

  1. Hmmm... Vad är "solsidan"? Är det något program från Karlstad? :-)

    SvaraRadera
  2. Haha...du menar väl inte att du missat det? Det är en serie med Johan Rheborg och Felix Herngren i huvudrollerna. Handlar om några överklassfamiljer i Saltsjöbaden. Mycket roligt och sevärt. Så slå på lite kommersiell TV kl 21.30 ikväll och skratta gott :).

    SvaraRadera