måndag 8 februari 2010

Hugp på dagis igen

Nu har Hugo frisknat till och är på dagis igen. Tror verkligen han behöver det efter 5 dagar hemma med bara mamma och pappa. När han dessutom är trotsig så är han inte alltid så roligt att ha och göra med.

Annars blev det lugnt i helgen. Varit hemma och fixat lite samt en sväng till leksaksaffären för att köpa mer Lego till Hugo. Han älskar verkligen sitt Lego så det var på sin plats med lite mer bitar.

Frida och Christian fick barn igår. Stort grattis till hela familjen. Ska bli jättekul att träffa er när ni kommer hem och få se det lilla underverket!

Blir ganska lugnt nu i veckan utan några direkta planer. Kanske kika igenom lite bilder och framkalla några av dem så vi kan förgylla våra nyuppsatta tavellister. På lördag får vi middagsgäster på besök. Blir att fundera ut en bra meny tills dess. Ser även fram emot att lätta lite på trycket i det överfyllda barskåpet :).

//J

2 kommentarer:

  1. Blir det något kvar i barskåpet kommer vi och hjälper till att klämma resten framåt våren!!! I mitt barskåp hinner det tyvärr aldrig samlas några flaskor! :-)

    SvaraRadera
  2. Låter som en alldeles ypperlig idé. Ni är varmt välkomna.

    SvaraRadera