lördag 13 februari 2010

Skönt med helg

Klockan börjar bli mycket och jag är faktiskt ganska seg efter ytterligare en vecka av jobbande. Alltid skönt när fredagen kommer, synd bara att man oftast är trött då.

Nu har vi fått upp ytterligare lite kort på väggarna så Hugos nuna pryder flera av våra rum numer. Tanken är att byta kort med jämna mellanrum, är nästintill gratis att framkalla förstoringar nu för tiden.

Hugo är fortfarande i trotstillstånd då och då även om jag tycker det går bättre och bättre. Han har även börjat prata mer och mer vilket är väldigt roligt. Nu ramlar det ut meningar mer och mer även om man inte alltid förstår vad han säger. Ibland går det knappt att hålla sig för skratt när han sätter igång även om man måste för att han inte ska känna sig förlöjligad. Roligt är det i alla fall.

Det slog mig här förut att det bara är ca 8 veckor kvar tills vi är fyra här i familjen. Kommer naturligtvis bli en otrolig men rolig omställning. Vi beställde förresten en ny barnvagn nu i veckan. Blev en syskonvagn av märket Phil and Teds. Tror det blir alldeles utmärkt. Vi köpte den från England så där sparade vi in några tusenlappar. Den bör anlända med fraktfirman kommande vecka.

I morgon är det lördag och vi får besök på kvällen. Ska bli riktigt trevligt. Sen är ju OS igång nu också. Kanske kan det bli guld redan i morgon då skidskyttet för damer körs. Vi håller tummarna.

Nej nu är det dags för lite sömn. Om några timmar börjar Hugo rabbla en massa oförståeliga meningar så då är det bäst att vara alert.

//J

3 kommentarer:

  1. Det är kul med bilder på barnen! Såna här digitala fotoramar är ju oxå ett roligt och smidigt alternativ! :-) Finns här tex: http://www.dustinhome.se/pd_5010142511.aspx
    Apropå att inte skratta åt barnen: Clara tog en tugga på sitt finger i går när vi käkade Tacos. Det var liiite svårt att hålla sig för skratt då!

    SvaraRadera
  2. Det jobbiga med digitala fotoramar är att de kräver ström. Blir inte så bra med en sladd upp längsväggen till tavellisten. Funkar nog bättre om man har dem i någon hylla eller på förnsterbrädan.

    SvaraRadera
  3. Jo, det är sant. De är oftast inte snygga. Men en rolig pryl att komplettera med...

    SvaraRadera