torsdag 17 november 2011

Karlskogabesök och kryssning

Helgen som gick var vi på besök i Karlskoga. Det blev besök hos släkten och även årets upplaga av far och son festen. Vi hade en riktigt trevlig helg som inleddes hemma hos farmor med födelsedagsfirande för undertecknad. På lördagen sedan åkte vi till farfar och Maggan men redan innan lunch åkte pappa och jag iväg på far och son festen. Vi spelade bowling, körde femkamp och hade en riktigt rolig kväll tillsammans med övriga deltagare.

När vi kom till Sthlm var Melker sjuk och han fick vara hemma från dagis i måndags. Mayvy ställde upp och tog hand om honom så både C och jag kunde vara på jobbet. Tack så mycket Mayvy!

Igår var vi och köpte en ny säng åt Hugo. Melker har vägrat sova i sin spjälsäng så han fick ta Hugos barnsäng medan Hugo fick en ny större säng. Tror att det blir bra på sikt men det tar väl en stund för Melker att vänja sig. Vaknade kl 01.45 i natt av att han stod i hallen där uppe och ropade efter mamma så då var det bara att ta in honom till oss. Är ganska jobbigt att ha honom sovande där då han aldrig ligger still utan fötterna går som trumpinnar i ryggen på mig.

I morgon ger vi oss ut på havet tillsammans med Magnus och Medina och barnen. Blir en tripp till Helsingfors med julbord på båten. Tror och hoppas att det kommer bli riktigt trevligt.

Nästa vecka är det första advent....oj vad tiden går.

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar